Trabzonspor başarılarına devam ediyor

Trabzonspor başarılarına devam ediyor

En meşhur Anadolu kulübü

Trabzonspor, Anadolu futbol takımları arasında belki de en çok tanınanıdır. Bu durum, şampiyonluk kazanmış ilk Anadolu kulübü olmasından kaynaklanmaktadır. Gerçekten de, futbol ligi şampiyonluğu daima İstanbul takımlarına giderken, Trabzon spor elde ettiği başarı ile Anadolu kulüplerinin de şampiyonlukta söz sahibi olduğunu göstermiştir. 1967 yılında kurulan Trabzonspor, aynı zamanda taraftarlarının coşkusu ve desteği ile de fark yaratan bir takımdır. Nitekim Trabzonspor spor yurt çapındaki milyonlarca taraftar tarafından heyecanla takip edilmektedir.

Futbol ve diğer sporlar

Trabzonspor haberleri, sanılanın aksine sadece futbol kulübünün başarıları ile ilgili değildir. Trabzonspor, bünyesinde basketbol, hentbol, judo ve atıcılık dallarını da barındırmaktadır. Bunların arasından en çok dikkat çekeni ise, Trabzonspor Bayan Futbol Takımıdır. Zira kulübe futbol şampiyonluklarından birini de, bu bayan futbol takımı getirmiştir. Gerçekten de, kulübün toplamda yedi şampiyonluğu mevcut olup, bunlardan altı tanesi erkek, bir tanesi de bayan futbol takımı tarafından kazanılmıştır.

Başarılara devam

Nitekim Trabzonspor logosunda yer alan yıldızlar da, toplam şampiyonluk sayısını göstermektedir. Yine logodaki top figürü ise, sadece futbolu değil tüm spor dallarını temsil etmektedir. Sanılanın aksine arma tasarımı oldukça yeni olup, 2003 yılında tescil ettirilmiştir. Trabzonspor spor, yurt içi ve yurt dışındaki tüm taraftarlarını memnun etmekte, kulüp her geçen gün yeni bir başarı elde etmektedir. UEFA sıralamasında da saygıdeğer bir konuma sahip olan takım, yeni sezonda da göz dolduracak gibi durmaktadır.