Aygün Alüminyum ihracatta İngiltere ve Rusya pazarında liderliğe yükseliyor!

Aygün Alüminyum ihracatta İngiltere ve Rusya pazarında liderliğe yükseliyor!

İhracatta Rusya ve İngiltere Pazarında Liderlik

Yurt içinde ve yurt dışında, kazandığı sayısız ödül ve hayata geçirdiği başarılı, prestijli projelerle Aygün Alüminyum, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin 2023 vizyonuna, gerçekleştirdiği ihracat rekorlarıyla büyük katkılar sağlamaya devam eden Türk Şirket Aygün Alüminyum, artık İngiltere ve Rusya gibi dev pazarlarda söz sahibi bir konuma yükseldi.Sadece İngiltere ve Rusya değil, birçok farklı ülkede (Yeni NATO Karargâhı Projesi bunlardan sadece biri) liderlik yolculuğunu sürdüren şirket, bugün; uluslararası arenada tanınan, rekabet gücü yüksek bir marka! Tüm bu artılar ve kazandığı uluslararası ödüllerle birlikte, Türk şirket Aygün Alüminyum Türkiye’nin de prestijli ve marka ülkeler arasında yer almasına önemli katkılar sunuyor.

İhracatta İngiltere ve Rusya Pazarında Söz Sahibi Olmaya Başlayan Aygün Alüminyum

Dünya devleri arasında yer alarak, İngiltere ve Rusya gibi zorlu pazarlarda ihracatta söz sahibi olmak, elde edilmesi oldukça zorlu ve büyük bir başarı. Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, ekibinin gücüne ve oluşturduğu sisteme güvenen, çevre ve iş güvenliği gibi önemli konularda asla taviz vermeyen Türk Şirket Aygün Alüminyum; genç, deneyimli ve profesyonel yönetim kadrolarına sahip. Kurumsallığı özümsemek noktasında uzman konuma gelen başarılı şirket, dünya çapında marka olmanın gerektirdiği tüm donanıma ve bilgi birikimine sahip.

Kaynak: https://www.milligazete.com.tr/haber/1693374/aygun-aluminyum-ihracatta-ingiltere-ve-rusya-pazarinda-liderlige-yukseliyor