Avustralya Sertifika

Avustralya Sertifika

Avustralya Sertifika Eğitim Programları

Avustralya’da ki eğitim kurumlarından alacağınız sertifikalarla siz de birçok öğrenci gibi kendinizi mesleki açıdan geliştirebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle gelecek ve kariyer konusunda kendiniz için müthiş bir yatırım yapmış olursunuz. Avustralya’da alabileceğiniz;

1 - Graduate certificate / graduate diploma
2 - Post-graduate certificate post /graduate diploma programları

adlı eğitim programlarıyla kendinizi geliştirebilirsiniz örneğin. Avustralya’ya eğitim almak için gelen kişilerin sıklıkla tercih ettiği bu sertifikalı eğitim programları, ‘Business school’ adıyla anılan özel okullar tarafından verilmektedir. Bu programlar üniversitelerin ve bazı meslek okullarının bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

Avustralya Graduate Certificate Ve Graduate Diploma

Eğer lise mezunuysanız, Graduate Certificate ve Graduate Diploma Programlarından yararlanabilirsiniz. 1 - 3 yıl süren bu programlarda pratik eğitim biçimine ağırlık verilmektedir. Bu eğitimi alarak programı sonlandıran öğrenciler, dilerlerse eğitimlerine devam ederek lisans eğitimi de yapabilirler. Tüm bu eğitim biçimleriyle ilgili olarak sayfalarından destek alabilirsiniz. Post-Graduate Certificate ve Post-Graduate Diploma eğitimi alabilmeniz için lisans mezunu olmanız ya da on yıldan fazla iş alanınızda tecrübe sahibi olmanız gerekmektedir. Avustralya Graduate Certificate Ve Graduate Diploma’dan farklı olarak bu programda hem pratik, hem de teorik eğitim aynı anda sunulmaktadır. Birçok öğrenci tarafından son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bu diploma türü, alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilerin ilk tercihlerinden olmaktadır. Örneğin sayısal branşlarda eğitim almış kişiler kendilerini bu sayede satış-pazarlama konularında da geliştirmektedir. İsteyen her öğrenci bu programı tamamlayarak yüksek lisans programına geçiş yapabilir.