MUTFAK TEKSTİLİ İÇİN KULLANILAN KUMAŞLAR

MUTFAK TEKSTİLİ İÇİN KULLANILAN KUMAŞLAR

Mutfak tekstilinde tercih edilen ürünlerde dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar vardır. Bunlardan ilki tercih edeceğiniz masa örtülerinin leke tutmama özelliğinin olmasıdır. Leke tutmaz özellikteki masa örtüleri sayesinde en doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Örtü üzerine herhangi bir şey dökülse de kolay bir şekilde silinerek tekrar ilk formuna kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Mutfak tekstil ürünlerinde tercih edebileceğiniz bir diğer özellik ise ürünlerindeki ürü gerektirmeme özelliğidir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Mutfak Tekstili Ütü Gerektirmemeli

Mutfak tekstil ürünleri, sıklıkla kirlenen ve dolayısıyla sıklıkla yıkanması gereken ürünler olduğu için ütü gerektirmeyen ürünleri tercih etmeniz sizin için oldukça avantajlı olacaktır. Bu sayede direkt olarak istediğiniz mutfak tekstili ürünlerini yıkadıktan sonra hızlı bir şekilde tekrar kullanıma sokabilirsiniz. Mutfaklarda ocak ve fırın gibi yüksek ısı derecelerinin bulunduğu alanlar bir aradadır. Bu alanlarda en doğru sonuçlar ulaşmak için yanmaz ve yapışmaz mutfak tekstil ürünlerini tercih etmeniz gereklidir. Tüm bunların yanı sıra tercih edeceğiniz kumaş da mutfaklardaki pratikliği önemli ölçüde etkileyecektir.

Mutfak Tekstili için Kullanılan Desenler


Raşel, parlak saten, çuval ve dijital baskı gibi birbirinden farklı kumaş türlerine sahip olan bu ürünler runner, masa örtüsü, supla ve Amerikan servisi, çanta, fon perde, kırlent, minder gibi birçok farklı alanda kullanılabilir. Ketenden veya pamuktan imal edilen bu ürünler genellikle düz dokuma bir desene sahiptir. Esnekliği ile bilinen kanvas su geçirmezliği kolay olduğu için genellikle bahar ve yaz aylarında tercih edilir. Siz de farklı kumaşlardan ve renklerden üretilen bu ürünlere toptan bir şekilde sahip olmak istiyorsanız, bu sayede müşterilerinizi kalite ile buluşturmak istiyorsanız gibi siteler üzerinden kolaylıkla alımınızı yapabilirsiniz. Bu sayede zamandan da tasarruf etmiş olursunuz.