BETON ALTI TRAPEZ SAC KULLANMANIN ARTILARI

BETON ALTI TRAPEZ SAC KULLANMANIN ARTILARI

Sağladığı avantajlarla inşaat sektörü başta olmak üzere birçok alanda kullanılan beton altı trapez sac çeşitleri her açıdan avantajlıdır. Geçici destek gerektirmeyen özelliği sayesinde ön plana çıkan bu ürünler, inşaat sektörü başta olmak üzere pek çok alanda kullanılabilir. Çelik ile beton kullanımının daha az kullanılmasına olanak sağlayan trapez saclar, bu özellikleri sayesinde iş gücünden ve maliyetten tasarruf etmenize olanak sağlar. Montajı da kolay olan bu ürünler, 70/915; EN10143 standardına uygun olarak üretilmelidir. Betondan %30’a kadar tasarruf etmenize olanak sağlayan saclar, bu yönüyle de avantajlıdır. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Beton Altı Trapez Sac Standardı Nedir?

Firmaların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre değiştirilebilen beton altı trapez sac çeşitleri kalıcı kalıp olarak kullanılabilir. Roll-form teknolojisiyle üretilen bu ürünlerde genellikle 16 metreye kadar üretim oluşturulabilir. S250GD+Z den S350GD+Z ölçeklerinde üretilebilen bu ürünler, farklı kalınlıklarda üretilebilir. Normal ve hafif betonlarla mükemmel bir şekilde kullanılabilen bu ürünler, yangına karşı dayanıklıdır

Beton Altı Trapez Sac Özellikleri


İş programlarını hızlandıran çözümleri ile ekstra gerilme mukavemeti gerektiren trapez saclar, minimum istif alanı gerektirir. Bu özelliği sayesinde depolama açısından da avantajlıdır. Güvenli çalışma yüzeyi sayesinde beklentilerinizi tam olarak karşılayan trapez saclar, destek çerçevenin güçlendirilmesini sağlar. Ekonomik kesitleri sayesinde hafif yükler ile binaya binen yükün azalmasına olanak sağlayan bu ürünler, beklentilerinizi tam olarak karşılar. Siz de bu ürünlere kurumsal firmalar aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Sektörde kalitesi ile ön plana çıkmak isteyen inşaat firmaları başta olmak üzere birçok sektörde tercih edilen trapez saclar hayatınızı kolaylaştıracaktır. Online olarak sipariş verebileceğiniz bu ürünler, Türkiye’nin her yerinde kargo edilebilir.