Engelli Asansörü Özellikleri

Engelli Asansörü Özellikleri

Özel Kumanda ile Çalışır

Yürüme engeli bulunanlar, yaşlılar veya geçici süreyle yürüme sorunu yaşayanlar engelli asansörleri sayesinde katlar arasında rahatlıkla geçiş yapabilirler. Özellikle yüksek merdivenleri bulunan ve engelli platformu bulunmayan alanlarda kurtarıcı bir çözüm olarak bulunan engelli asansörü modelleri müstakil evlerden hastane binalarına kadar her türlü yapıda kullanılabilir.

İç ve Dış Mekanlarda Kullanım

Engelli asansörleri özel bir kumanda ile çalışır. Engellilerin rahatça ulaşabilecekleri kumanda panosu sayesinde kişi, herhangi bir destek almadan katlar arasında geçiş yapabilir. Engelli asansörleri binalarda bulunan merdivenlerin forumlarına bağlı olarak farklı modellerde yer alabilir. Bu asansörler platform şeklinde veya koltuk modelinde olabilir.

Uygun Fiyata Etkili Çözümler

Tüm engelli asansörleri iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Farklı merdiven tipleri ile entegre edilebilen engelli asansörleri bir ray sistemi sayesinde çalışır. Görüntü kirliliğine neden olmayan bu asansörler kullanılmadığı zaman platformu kapalı şekilde muhafaza edilir. Bu sayede alanlarda yerde kaplamaz. Son derece işlevsel olan bu asansörlerde engelli bireyler yardım almadan merdivenleri rahatlıkla inip çıkabilir. Uygun fiyatlarla herkesin ulaşabileceği engelli asansörleri uzun ömürlüdür. Son derece kaliteli ve güvenli katlar arası geçiş sistemi sağlayan engelli asansörleri, tüm özel ve kamusal alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Engelli asansörleri sadece bedensel engelliler için değil; yaşlılar, zihinsel engeli bulunanlar, hareket kısıtlılığı olanlar tarafından da kullanılabilir.