IBC Tank Özellikleri Nelerdir?

IBC Tank Özellikleri Nelerdir?

Geri dönüşüm uygun olarak üretilen IBC tank, taşıma ve depolama faaliyetlerinde tercih edilir. Özellikle kimyasal ürünler bazında kullanılan bu tanklar yüksek ölçekte dayanıma sahiptir. Uzun ömürlü olması sayesinde plana çıkan IBC tanklar, taşıma ve depolama işlemleri için en çok tercih edilen muhafaza ürünleri arasında gelir. Konteyner bazında işlev gören bu ürünler sert ve akıcı maddelerin istiflenmesi amacıyla kullanılır. Genellikle ticaret ile ilgilenen şirketler tarafından tercih edilen IBC tank seçenekleri, yüksek ölçekte hammadde ticareti gerçekleştiren firmalar tarafından kullanılıyor. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


IBC Tanklar Yüksek Hacimli

Yüksek hacimli olması sayesinde ön plana çıkan bu ürünler, hem katı hem de sıvı maddelerin kolay bir şekilde depolanmasına olanak sağlar. Ürünlerin transfer edilmesinde büyük kolaylık sağlayan ve konteynır formunda bulunan bu ürünler çelik kafes yapısına sahiptir. Plastik paletli olarak sektöre arz edilen IBC tank seçenekleri, hafif oldukları için kolay bir şekilde taşınabilir. Sektörde metal paletli ve tahta paletli olarak da bulunur.

IBC Tankların Kullanım Amacı


Taşıma, depolama ve yükleme konusunda beklentilerinizi tam olarak karşılayan bu ürünler kimyasal reaksiyona girmez. Tank içerisinde bulunan materyaller ile dış bölümde bulunan muhafaza ürünü birbirine karışmaz. Yüksek kapasitesi sayesinde büyük ölçekli firmalar tarafından tercih edilen bu malzemeler geri dönüşüme uygundur. Doğa dostu olması sayesinde sürdürülebilirlik vizyonu ile hareket eden firmalar tarafından da tercih edilen bu seçenekler çevreye dosttur. Farklı maddeler ile reaksiyona girmeyen tank seçenekleri, bu özellikleri sayesinde kimyasal madde taşımasında kullanılır.