Latince (Türkçe) Okunuşlu Yasin Setleri

Latince (Türkçe) Okunuşlu Yasin Setleri

Yasin kitaplarında sure ve dualar genel olarak Arapça yazılıdır, bu durum Arapça bilmeyenler için oldukça sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden artık Yasin kitapları hazırlanırken Arapça metin ile birlikte Türkçe okunuşu da yazılıyor. Ayrıca okuduğu surenin ve duanın anlamını bilmek isteyenler için Türkçe meal Yasin kitaplarında var. Türkçe okunuşlar içinde tecvid ve okuma kaidelerine dikkat edilmiştir. İri yazılı font ve kolay okunuşlu bilgisayar hat ile hazırlanan yasin çeşitleri farklı ebat, boy ve farklı tasarım seçeneklerinden oluşmakta.

Fihristli Kadife Yasin Kitapları

Fihristli olması istenilen sure, dua ve sayfayı anında bulmak için çok doğru düşünülmüş bir özelliktir. Asetat kutu üzerine uygulanan simli veya sade kadife kitabın dış etkenlerden korunması ve daha şık görünümü için yapılmıştır. Farklı ebatlarda tasarlanabilir. Ayna pleksi üzerine kendi istediğiniz isim veya figürü talep edebilirsiniz. Kendi adınıza, doğan çocuk adına veya ölen kişinin adına yaptırarak bu isimler adına kitabın her okunduğunda dua almalarına vesile olabilirsiniz. Fihristli simli ve kadife yasin çeşitleri siparişleriniz için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Özel Günlerde Dağıtmak için Yasin Kitapları

Hazır yasin setleri veya tek olarak satılan yasin kitaplarında istediğiniz adeti hemen sipariş edip teslim alabilirsiniz. Kişiye özel tasarımlar ise en geç bir hafta içerisinde elinizde olur. Uygun fiyatlı sipariş için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.