Neden Yükseltilmiş Yüzer Zemin Tercih Etmelisiniz?

Neden Yükseltilmiş Yüzer Zemin Tercih Etmelisiniz?

Yükseltilmiş yüzer zemin, değişik mekanlarda kullanımı olan bu döşeme ticari alanlarda da farklılık göstermektedir, kablo ve iç tesisat alanında büyük avantaj sağlayarak sistemler için yer açmaktadır. Yükseltilmiş yüzer zemin kolay bir şekilde montaj yapılıp söküle bilmektedir. Diğer döşeme sistemlerinin tam tersi modern bir şekilde uygulanan bu zemin inşaat sektöründe önemli bir yer edinmektedir. İyi derecede yük taşıma kapasitesine sahiptir. İnsanların sirkülasyonlarının yoğun olarak bulunduğu ortamlarda kullanım sağlanmaktadır. Ayarlanabilir ayaklara sahip olduğu için kot farkları ortadan kalkmaktadır. İyi derecede hava sirkülasyonu sağlamaktadır. Küf ve çürüme gibi olaylar bu durumda olmamakta ve kullanım ömrü uzamaktadır.

Yükseltilmiş Yüzer Zemin Nedir?

Yükseltilmiş yüzer zemin, mevcutta bulunan zemin üzerinde ikinci bir döşeme sistemidir. İki zemin arasında bulunan alana kablo, mekanik ve havalandırma sistemleri döşenmektedir. İnşaat alanında büyük bir öneme sahip olan bu yapı modern seçenekleri ile hizmet sağlamaktadır. Kolay bir montaja sahip olduğu için bir yerden başka bir yere kolaylıkla taşına bilir. Çevreye uyumlu maddelerden yapılan yükseltilmiş yüzer zemin hava akımı sağladığı için ısı yalıtımını iyi derecede kontrol eder. Standartlara göre üretilen bu ürünlere yardımcı malzemelerle yüzer zemini yapılmaktadır. Doğal taş, granit, halı gibi bir çok seçenek sunmaktadır. Bu ürünler uzun süre kullanıma uygundur.

Yükseltilmiş Yüzer Zemin Kullanım Alanları

Ofisler, veri merkezleri, hastane, okul, fabrika ve işyerleri gibi toplu yaşam alanlarımızda sıkça kullanılmaktadır. Son zamanlarda mimari anlamda büyük bir önem taşıyan bu ürünümüz şık ve kaliteli bir kullanım sağlamaktadır. Sizlerde bu ürünlere ulaşmak istiyorsanız internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalarının ürünlerini inceleyebilir size hitap eden modeli seçebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri sipariş vermeyi unutmayın.