Promosyon Ürünlerinde Duvar Saatleri

Promosyon Ürünlerinde Duvar Saatleri

Duvar saatleri firmaların reklam amacıyla promosyon ürünleri arasında değerlendirdiği faydalı ürünlerdir, genellikle yeni bir firmanın açılışında ya da herhangi bir kutlamada veyahut ta yılbaşı ile beraber promosyonlar yeniden gündeme gelmektedir. Promosyonlar arasında birçok ortamda tercih edilen duvar saatleri bulunmaktadır. Farklı ebatları ve farklı stilleri olan saatler ile birçok ortamın şıklığının tamamlanması ve bu sayede de kalıcı olarak reklamınızın o yapı içerisinde yer alması sağlanır. Gerek hedef kitlesi açısından gerekse sağladığı faydalar açısından promosyonlar arasında duvar saatleri oldukça önemli bir yere sahiptir. Genel promosyonlar arasında değerlendiren ancak birçok insan tarafından kullanılan uzun ömürleri sayesinde de uzun yıllar kullanılabilmesi mümkün olan saatler birçok firma tarafından tercih edilmektedir. Kaliteli ve farklı tasarımların yapılabildiği duvar saatleri tanıtım stratejinizi en önemli parçalarından biri haline gelebilir. Genellikle pazarlama departmanlarının ilk tercihleri arasında yer alan duvar saatleri kalıcı ve etkili bir reklamın en önemli unsurudur.

Duvar Saati Hedef Kitlesi

Duvar saatleri birçok firma tarafından tercih edilmekte olan promosyon ürünleri arasında yer almaktadır. Duvar saatlerinin firmalara ya da normal halka dağıtılabilmesi mümkündür. Öncelikle firmalar kendi müşterilerine saatleri dağıtmaktadırlar. Onun haricinde de konferans seminer fuar gibi kalabalık organizasyonlarda da hiç tanımadıkları bireylere dağıtım sağlayabiliyorlar. Özellikle duvar saati gereksiniminin bedava olarak karşılanmasından memnun olan insanlar firmaya karşı bir sempati beslemeye başlıyorlar. Firma hem seviliyor hem de firmaya karşı bir güven duymaya başlanıyor. Bu tür açılarla beraber firmanın küçük bir promosyon ile prestiji artırılmaktadır.

Duvar Saatleri Fiyatı

Genel olarak promosyon ürünleri arasında birçok farklı alternatif sunulmaktadır. Yine promosyon ürünlerinde olduğu gibi duvar saatleri de birçok farklı çeşit ve alternatif barındırmaktadır. Genel itibarıyla duvar saatleri aynı fiyatlarda müşteriye sunulmaktadır. Firmanın ismi saatin iç kısmına veya çerçevesine yapılması konusu fiyatı değiştiren etkenler arasında yer almaktadır. Bu ekstra bir uğraşın ve ekstra bir maliyetin ortaya çıkmasına sebep olduğu için promosyon talebinde bulunan firmaya yansıtılmaktadır. Onun haricinde genel itibariyle fiyatı etkileyen farklı bir durum bulunmamaktadır. Son derece şık ve kurumsal kimliğinizi birçok alanda temsil edecek promosyon duvar saatleri online mağazalarda bulabilirsiniz.