Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Kadınlar saçlarına çok önem verirler. Kadınların saçları onlar için vazgeçilmezdir. Sadece depresyona girdiklerinde saçlarında değişiklik yaparlar. En önemlisi kadınlar için sonradan kolay şekilde, saçını uzatmaktır. Saç uzatmanın doğal ve ucuz yolları vardır. Bunlar kürlerle, şampuan ve kremlerle daha sağlıklı ve daha uzun saçlara sahip olabilirsiniz.

Daha Sağlıklı ve Güçlü Saçlara Sahip Olmak İçin Yapmanız Gerekenler

 Her kadın saçına özen gösterir. En önemli olan protein ve vitamin almamızdır. Saçınız daha hızlı uzar ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Bol bol vitamin ve protein almaya çalışın.

 Bütün kadınlar saçına şekil vermeyi sever ama bize kalırsa kullanmayın çünkü saça çok zarar verir ve yıpratır bunun yerine spreylerle saçınıza zarar vermeden şekil verebilirsiniz.

 Hiçbir kimyasalı saçınıza bakım yapmak için kullanmayın bu saçınızı daha fazla yıpratır.

 Sürekli saçınızı yıkamayın bu saçınızın daha çok yıpranmasını sağlar saçınızı uzatmak istiyorsanız saçınızın kendi yağıyla beslenmesi saçınızı bakımlı hale getirir.

 Şimdi size doğal bir yöntemden bahsedeyim. Saçınıza yumurta akını masaj yaparak 10 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Bu doğal yöntem saçınızın daha hızlı uzamasını sağlayacak ve bakımlı hale gelecektir.

 Bir diğer yöntemde vücudumuza bolca su almalıyız bu toksinleri atar ve daha güçlü kolay dökülmeyen ve hızlı uzayan saçlara sahip olmamızı sağlar.

 Saçınızı mümkün olduğunca ıslak taramayın bu saçınızın çabuk kırılmasına neden olur.

 Diğer doğal yöntemimizden biride baldır saçınızın parlak görünmesini sağlar saçınızda 10 dakika bekletip yıkayabilirsiniz.

 Daha uzun saçlara sahip olmak için bir diğer yöntem haşlanmış patatestir. Hem saçınızı nemlendirir hem de daha hızlı uzamasına yardım eder.

 Çözümü Aloe Vera’da da bulabilirsiniz bütün güzellik malzemelerinde kullanılan Aloe Vera saçınızda da etkilidir. Daha güçlü ve sağlıklı saçlar için Aloe Vera tavsiyemizdir.

 Saçın uzamasında en önemli olan saç derisidir. Saç derinizi uyarmak saçınızın daha hızlı uzamasını sağlayacaktır saç derinizi uyarmak için masaj yapmak işe yarayacaktır.

 En önemlisi kendinize bir iyilik yapın ve stresli ortamlardan uzak durmaya çalışın bu sizin daha güzel ve uzun saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

 Abur cubur yerine beyaz ve kırmızı et yemeniz vücudunuzu güçlendirir ve saçınızı daha sağlıklı yapar.