Yeni Sezon Bayan Bot Modelleri

Yeni Sezon Bayan Bot Modelleri

Bayan bot modelleri çok iddialı gözüküyor.

Yeni sezon bot modellerinde, geçen sezonun esintileri devam etmesine rağmen, bu sezon renk ve modellerde değişiklikler gözlemlenmekte. Ev dekorasyonun gözdesi olan ahşap kullanımı, bu sezon bot modellerinde de çokça görülmekte. Ahşap topuklu bot modelleri bu sezon spor giyimden hoşlanan bayanların yanı sıra klasik giyime de düşkün hanımları etkisi altında bırakacak. Bordo, koyu yeşil gibi renklerin altına kullanacak bu ahşap topuklar, farklı tarzların oluşumunu sağlayacaktır. Motorcu botlarının yalnızca motorcu kesime hitap ettiğini düşünmekte, bu sezon tabuları yıkarak genç, yaşlı fark etmeksizin birçok kişiye hitap edeceğinden eminiz. Kalın tabanlı, büyük tokalı bu modeller, özgürlüğü ve asiliği simgelemekle kalmayıp, bu sezon koyu renklerin yanı sıra farklı dizayn ve renklerle yeni bir akımın öncüsü olacak. Yeni sezonda sivri topuklu bot modası da yerini korumakta. Özellikle iş kadınlarına rahatlık ve şıklığı ile hitap eden lace up diye adlandırdığımız bu botlar, bu kışta sokaklarda görsel bir şölen oluşturacak. Mini eteklerin altına, ya da kışlık diz altı elbiselerle kullanacağınız bu model, her sezon beğeni ile kullanılmakta. Kalın topuklu, bağcıklı, kadife botlarda, bu yıl ayakları ısıtıp, kışın soğuk etkisinden koruyacak.

Parlak görünümlü kırmızı mavi yeşil gibi birçok renk çeşidi ile kalın tabanlı bağcıklı botlar da gençlerin yeni trend olmuş durumda.

Yırtık kot pantolonlarla harika bir uyum sağlayacağı gibi, kışlık eteklerinizle kullanarak ta sokak modasına kolayca ayak uydurabilirsiniz. Bilekte biten ahşap topuklu botlar da, sezonun tozlukları ile harika bir görüntü oluşturacaktır. Bağcıklı olmasının yanı sıra fermuarlı da olan siyah botlar, kadife pantolonlarla giyileceği gibi askeri pantolonlarla da uyum sağlayacaktır.