CHILLER SES YALITIMI TEKNOLOJİSİ HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

CHILLER SES YALITIMI TEKNOLOJİSİ HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

Su Soğutucu Chiller Ses Yalıtımı

Soğutma grupları kategorisinde bulunan ses yalıtım araçlarının çoğu açık alanlarda kullanılan gerekli teknik uygulamadır. gibi adreslerden temin edilebilecek Chiller soğutma ünitesi için kullanılan akustik malzeme, uygulama modeline göre belirlenir. Yüksek gürültülü ortamlarda ses bariyeri yardımıyla, sesi alanın içine hapsederek ses dağılımını azaltmak için kullanılan kabin sistemleri, makinenin performansını etkilemeden sese müdahale edilmesini sağlar.

Su Soğutma Gruplarının Çıkardığı Gürültü

Su soğutucu ses yalıtımı sistemi sunan chiller ses yalıtımı sisteminde izolasyon uygulamadan önce, ekipmanın yeri, gürültü ile temas eden alan arasındaki mesafe, hava emilimi ve yanma noktası çok hassas olduğundan gerekli işlemler yapılmalıdır. Su soğutma grubunun ses yalıtım işlemleri profesyonel araştırma ve hazırlık gerektirdiğinden alınacak önlemler hem insan sağlığını hem de çevrede bulunan diğer canlıların yaşamının konforlu bir şekilde sürdürülmesine aracılık eder.

Chiller Ses Yalıtımının Kullanılmadığı Durumlarda Meydana Gelebilecek Problemler

Su soğutma grubu ürünleri, özellikle yaz aylarında kesintisiz olarak çalıştıkları için ciddi oranda gürültü yayarlar. Bu sistem ile ses yalıtımı, ses yalıtım ızgarası sistemleri, ses yalıtım süngerleri, yeniden bağlanmış bondex sünger diskler ve diğer birçok ürün kolayca yalıtılır ve istenen sonuçlar elde edilir. Chiller ses yalıtım sistemi, performans kaybını ve verimlilik kaybını engellememekle birlikte ekipmanda ses yalıtımı sağlamaktır. Günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda gürültü girişimini önlemek için soğutma grupları için gerekli olan ses yalıtım araçlarının kullanılmaması durumunda hem çevresel hem de sağlıkla ilgili birçok sorun ortaya çıkar. Bu problemler arasında yaşam konforunun düşmesi, kan basıncının artması ve sinir harbi yer alır.