Veri Güvenliği Neden Önemli?

Veri Güvenliği Neden Önemli?

Veriler işletmelerin DNA’sıdır yani en ufak bir bilgi dahi şirket için son derece önemlidir, diğer bilgilerle bağlantının kurulması ve iş sürekliliği için veri güvenliğinin sağlanması gerekir. Örneğin şirketlerde herhangi bir siber saldırı veya doğal afete bağlı çökmeler yüzünden tüm veri tabanları ve bilgiler risk altına girer. Bu bilgilerin şirketin dışında başka bir merkezde güvenli bir şekilde yedeklenmesi her türlü risk durumu için alınan bir önemlidir. Ülkemizde ve dünyada comvault türkiye güçlü yazılım sistemleri ile sağlam veri tabanları ve veri yönetimi için tercih edilmektedir.

Comvault Türkiye Yönetilen Yedekleme Hizmetleri

BT esnekliği sağlayarak kurumların veriler üzerinde değişiklik yapabilmeleri için en doğru yazılımlar oluşturulur. Verilerin bir taraftan yedeklenmesi ve yedeklenmenin sürekli doğrulanması da sistem üzerinde günlük olarak sistemli bir şekilde gerçekleşir. Dosyaların kurumsal anlamda paylaşılabilmesi de BT esnekliği ile sağlanır. Tüm aşamalar tamamlandıktan sonra garantili kurtarma testleri yapılır. Tüm gereksinimler önceden belirlenir ve veri tabanları ona göre oluşturulur. Detaylı bilgi için internet üzerindeki ilgili firmalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Müşteriye Özel Planlama ve Danışmanlık Hizmetleri

Her kurumun veya şirketin büyüklüğü ve veri tabanı ihtiyacı birbirinden farklıdır. Bu yüzden farklı çözüm önerileri ile şirkete özel sistem uygulamaları yapılmalıdır. İnceleme, analiz ve planlama sonrasında şirketlerin veri tabanlarının nasıl yönetileceği belirlenir ve bu yönde strateji oluşturulur.