Yönetilen Hizmetlerin Avantajları

Yönetilen Hizmetlerin Avantajları

Firmalar hizmet vermeye başladıkları ilk andan itibaren tüm verileri koruma altına alır, verilerinizin gerçekten güvencede olup olmadığını anlamak zordur. Sizlere veri koruma, yedekleme ve arşivleme hizmeti vererek managed services konusunda yardımcı olan internet üzerindeki ilgili online firmalar ile tüm kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz. Sizlere maksimum koruma saplarken minimum maliyetle hizmet veren firmalar sayesinde bütçenize göre aylık ödemeler ile bu uygulamadan faydalanabilirsiniz. Sürekli hizmet sağlanan müşterilerine CRM sistemi sayesinde hızlı çözüm önerileri sunularak yardımcı olunur. Müşterinin önceki sorunları kaydedildiği için mevcut sorun çok daha pratik bir şekilde çözülebilmektedir.

Yönetilen Felaket Hizmetlerinin Faydaları

Deprem, yangın, sel ya da salgın gibi olası bir felaketin yaşanması halinde tüm verileriniz silinir. Silinen verilere yeniden ulaşabilmeniz için 365 gün her an monitörleme yapılarak veriler sisteme kaydedilir. Yedeklenen bu verilere çoğu zaman ulaşmak uzun zaman alırken yönetilen felaket hizmeti sayesinde bu süreç çok daha kısadır. Sizlere uzman ekip ile en hızlı ve pratik çözümler sunan internet üzerindeki ilgili online firmalar iş akışınızın devam edebilmesi konusunda yardımcı olur.

Yönetilen Arşiv Hizmetinin Önemi

Sahip olduğunuz her veri en uygun şekilde arşivlenir. Arşivlenen verilerin depolama alanlarının sağlanması, istenilen verinin kolayca bulunabilmesi ve geri dönüşümün hızlıca sağlanabilmesi için gerekli olan tüm hizmeti firmalar ile sağlayabilirsiniz. Sizlere managed services konusunda hizmet vererek güçlü bir alt yapıya sahip olmanıza yardımcı olan firmalar sayesinde verimliliğinizi arttırabilirsiniz.