Gergi (Germe) Tavan Kullanım Alanları

Gergi (Germe) Tavan Kullanım Alanları

Estetik Bir Uygulama

Evimiz, ofisimiz hayatımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz alanlardır. Yaşam kalitemizi yükseltmek, yaşam alanlarımızı daha ferah ve yaşanası kılmak için birçok farklı şeyden yararlanırız. Gergi tavan gibi dekoratif uygulamalar da yaşam alanımız olan ev ve ofislerimizi daha güzel kılmaya yardımcı olur. Gergi ya da germe tavan olarak bilinen bu uygulamanın kurulumu oldukça kolay ve basittir. Estetik, şık ve dekoratif olan uygulama ile daha ferah ve yaşanası mekanlara sahip olmak mümkündür. gergi tavan sistemi , gergi tavan çeşitleri ve fiyatlarını yakından inceleyerek eviniz ya da ofisinizi için en uygun tavan modelini seçebilirsiniz.

Özellikleri

Uygulamada kullanılan PVC membran oldukça esnek bir malzemedir. Alüminyum profile ısıtma yöntemi ile gerilerek uygulanır. Esnek olduğu için deformasyona dayanıklıdır. Şekli kolay bozulmaz, yırtılmaz. Üzerine ağırlık gelse dahi metrekarede 159 kg yükü kaldırabilir. Birçok uygulamanın zamanla rengi değişir, gergi tavanlarda renk değişimi olmaz. Su ve nemden etkilenmez, bu nedenle banyo ve tuvalet de dahil nemli ortamlar için ideal bir uygulamadır. Boya istemez. Herhangi bir darbe karşısında zarar görmez, çatlamaz ya da sünmez. Kullanım alanı oldukça geniştir. poliger.com.tr de görüldüğü gibi birçok farklı rengi ve deseni vardır.

Kullanım Alanları

Gergi tavan sistemleri farklı alanlar için uygun bir kaplama malzemesidir. Konferans salonu, ev, otel, sauna, restoran, okul, sinema, düğün salonu... gibi mekanların dekorasyonunda tercih edilen bir uygulamadır.