Veteriner Yazılımı

Veteriner Yazılımı

Veteriner Yazılımı Özellikleri

Veteriner yazılımı, veteriner hekimler için yapılmış olan bir takip platformudur. Bu platformlar sayesinde veteriner hekimlerin hastaları ile ne zaman ilgilendikleri ve bu hastalar hakkında topladıkları bilgilerin yer aldığı bir yazılımdır. Bu yazılım sayesinde hastaların tedavi bilgileri, ilaçları, aşıları, klinik süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler toplanmakta ve kayıt edilmektedir. Bu yazılımın birçok kolaylık sağladığı da bilinmektedir. Bu kolaylıklardan en basitinin hekimin stoklarının takibinin kolaylıkla yapılmasını sağlamaktadır. Kullanım imkanları ile tercih edilme oranlarını artıran bu yazılımın günümüzde bütün veteriner hekimleri tarafından tercih edilmekte olduğu bilinmektedir. Bunun gibi daha birçok özellik hakkında linkini ziyaret edebilirsiniz. Veteriner yazılımı günümüzde yaygın olarak kullanılmakta olan bir platformdur.

Veteriner Yazılım Kullanmanın Yararları

Günümüzde neredeyse bütün veteriner hekimler tarafından kullanılmakta olan bir yazılım olarak bilinmektedir. Bu yazılımın birçok özelliğinin de bulunmakta olduğu bilinmektedir. Tercih edilme oranlarının bu kadar yüksek olmasının birçok nedeni bulunmaktadır. Bu nedenler şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • İlaç ve malzeme stoklarının kayıtlarının incelenmesi ve eksiklerin görülmesini sağlamaktadır.
  • Son kullanma tarihi geçiş olan ürünlerin veya geçmeye yaklaşmış olan ürünlerin görülmesini sağlamaktadır.
  • Müşteri bilgilerinin ve satış bilgilerinin kayıtlarının yapıldığı bilinmektedir.
  • Fiyat güncelleme özelliği sayesinde ürünlerinin fiyatlarını güncelleyebilme imkanı sunmaktadır.
  • Hayvanlar hakkında bilgilerin tamamının toplanabilir olma imkanı sunmaktadır.

Bu platformun veteriner hekimler için büyük getirisi olduğu görülmektedir. Bu getirilerden en önemlisinin hasta takibi için alt yapı sağlaması ile doğrudan ilgili olduğu görülmektedir. İlaçların son kullanma tarihlerini takip etmesi özelliği ile ise kullanıcıları için büyük avantaj olarak görülmektedir. Bu sayede hastaya enjeksiyon yapmadan önce ürünün tarihi hakkında bilgilerin edinilerek olası hataların en aza indirilmesi de sağlanmaktadır.