Yükseltilmiş Döşeme Uygulamaları

Yükseltilmiş Döşeme Uygulamaları

Eski ve yeni tüm yapılarda tercih edilebilen yükseltilmiş döşeme sistemleri, içeriğinde farklı dolgu malzemeleri kullanılarak beklentilere en iyi şekilde yanıt veriyor. Sunta özlü, kalsiyum sülfat özlü ve beton özlü olarak farklı sınıflarda tercih edilen ürünler arasında en uygun fiyatlı olan sunta özlü olan seçeneklerdir. Pratik kullanımı ve işlevselliği ile günümüzde özellikle iş yerleri ve ofisler başta olmak üzere birçok alanda kullanılan seçenekler, yanmazlık özelliği sayesinde aynı zamanda ortamda bulunan canlıların sağlığını etkin bir şekilde korur.

Yük Ağırlığına Göre Dolgu Malzemesi Seçimi

Yükseltilmiş döşemelerde yük ağırlığına göre dolgu malzemesi seçimi yapılabilir. Yük oranı fazla olan alanlarda genellikle beton özlü dolgu malzemeleri kullanılır. Hangi alan için hangi dolgu malzemesinin kullanılacağına karar vermek için internet sayfaları üzerindeki ilgili online kurumsal firmalardan destek alabilirsiniz. Fiyat bakımından belirli kriterlere tabi olan malzemelerde fiyatı etkileyen faktörler arasında kullanılan iç dolgular, üst kaplama türleri, yükseklik ve kuşak tercihi bulunur. Döşemelerin üzerine epoksi kaplama, alüminyum süpürgelik takımı, karo halı ve PVC zemin kaplama gibi işlemler yapılabilir.

Zaman ve Para Kaybından Süresiz Kurtulun

Mevcuttaki zemin üzerine ikinci bir zemin oluşturmak için tercih edilebilen yükseltilmiş döşeme sistemleri, kablo ve kanallardan havalandırma tesisatlarına kadar gizlenmek istenen ve değiştirmesi zor olan sistemlerin saklanmasına olanak sağlar. Elektrik ve mekanik kabloların da rahatlıkla geçebildiği sistemde herhangi bir değişiklik yapılmak istenmesi durumunda istenilen noktaya hızlı ve pratik bir şekilde ulaşım sağlanır. Modüler yapısı sayesinde kablo ve boru tesisatlarının yoğun olduğu iş yerlerinde özellikle tercih edilen sistemler üzerinde defalarca inşaat işlemi yapmadan değişiklik yapabilirsiniz. Bu özellikleri ile yerleşim planında kullanıcıya esneklik sağlayan sistemler, avantajlarıyla çok daha efektif sonuçlar alınmasını sağlar.