Saçım Nasıl Olsun

Saçım Nasıl Olsun

Kendinize Yakışan Modeli Seçin.

Güzellik saçlara verdiğimiz önemden geçer. İçerisinde bulunduğumuz yıl moda her ne olursa olsun, kadınlar saç hususunda öncelikle kendine yakışanı seçer.Son yıllarda olduğu gibi bu yılda uzun saçlar revaçta olacak. Ancak uzun saçı tercih etmeyenler içinde kısa modeller bulunacak.Bu yıl topuz ve örgü saçları çok sık göreceğiz. Birbirinden farklı örgü çeşitlerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Değişik topuz modelleri yapabilmek için hazırlanmış özel tokalardan yararlanabilirsiniz.

Kısa Modeller Moda.

Arkası kısa önü uzun saç modelleri bu senede kısa saç sevenlerin tercihi olacak. Hakikaten güzel ve havalı bir model olan bu stil her saç renginde ayrı güzel duruyor. Bu modeli krepe tokası ile kullanabilirsiniz. Çok havalı bir görüntü sergileyebilirsiniz.Saçınız ister uzun, ister kısa olsun, unutulmamalıdır ki sağlıklı saçlar her zaman daha fazla dikkat çeker.

Yanmış saçlar için evde kendinizin de hazırlayabileceği bir maske tarifi verelim.

- Eşit miktarda zeytinyağı, çörekotu yağı, susam yağı ve hint yağını karıştırın. İçerisine bir adet bıldırcın yumurtası ve az miktarda yoğurt koyarak saçınızın diplerine ve uçlarına iyice yedirin. En az yarım saat olmak üzere dilediğiniz kadar saçınızda bekletebilirsiniz. Saçınızı uygun bir şampuanla arındırın.