Masa Tenisi Seti

Masa Tenisi Seti

Masa Tenisi Seti Nasıl Olmalı?

Masa tenisi 2 ya da 4 kişi ile oynanan bir oyundur ve çok fazla ekipmana ihtiyaç yoktur. Uygun fiyatlar ve kaliteli ürünleri temin edeceğiniz üzerinde çok fazla ürün alternatifi yer alıyor. Tıpkı tenis oyununa benzeyen oyun olan masa tenisi seti içinde;

  • Masa tenisi masası
  • Masa tenisi raketi
  • Pinpon topu bulunmaktadır.

Set içinde bulunan masaların ve raketlerin kalitesi birbirinden farklıdır. Ayrıca set içinde bulunan top sayısı da birbirinden farklıdır.

Masa Tenisi Seti Nereden Temin Edilir?

Masa tenisi seti tercih edilirken dikkat edilmesi gereken faktörler bulunuyor. Seçilecek olan ürünlerin federasyon standartlarına uygun olması her zaman önemli. Farklı alanlarda kullanılan bu oyunlarda masa ölçüleri standart olmakla birlikte rakette 9, topta ise 3 çeşit bulunuyor. Bu farklılığın sebebi ise sporcuların seviyeleri oluyor. Başlangıç seviyesinden profesyonel seviyeye kadar her türden sporcu için tenis seti mevcuttur. Adil Spor masa tenisi sporu ile ilgilenen her seviyeden sporcuya masa tenisi seti sunmaktadır. Piyasada fiyatlar incelendiğinde bu fiyatların oldukça değişken olduğu göze çarpıyor. Yetişkinler ve profesyonel sporcular için temin edebileceğiniz ürünlerin yanında çocuklar için mini masalar ve kavrayabilecekleri daha küçük raketler de site üzerinde yer alıyor. Hemen ürünleri inceleyerek uygun fiyatlara tek bir tık ile satın alabilirsiniz.