Trend Mayokini Modelleri

Trend Mayokini Modelleri

Plaj modasının popülaritesi artmaya devam eden parçalarından biri de mayokinilerdir, son yıllarda kadınlar arasında sıkça tercih edilen mayokiniler, bikini ile mayonun bir araya getirilmesi ile tasarlanmış bir plaj kıyafetidir. Bu kıyafetlere mayokini adı verilmesi de bu yüzdendir. Son yılların en çok tercih edilen trend mayokini modellerini yakından incelemek ve sipariş oluşturmak için internet sayfaları üzerindeki online mağazaları ziyaret edebilirsiniz.

Mayokini Nedir?

Mayokiniler, mayo ve bikini arasında bir plaj kıyafetidir. Tam olarak ne bikini ne de mayodur. Bikinin üst ve alt parçalarının çeşitli şekillerde birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Mayoya göre daha dekolteli bikiniye göreyse daha kapalı bir üründür. Bikiniden daha seksi olduğunu düşünenler haksız sayılmaz. Kadınlara farklı bir hava kazandıran mayokiniler plajlarda iz bırakmanızı sağlayacak şıklık ve seksepaliteye sahiptir. Vücut tipinize uygun modelleri tercih ederek siz de plajlarda iz bırakabilir, görünümüzle bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Mayokini Giymenin Avantajları

Mayokiniler son derece şık plaj kıyafetleridir. Plaj modasının vazgeçilmez parçaları arasında yer almayı başaran bu parçalar genç kızlar kadar her yaştan kadının tercihi olmayı sürdürüyor. Hem tek parça hem de iki parça gibi görünen, bikinin cazibesini mayonun rahatlığını sizlerle buluşturan mayokinilerin farklı renk ve modelleri bulunmaktadır. Desenli ya da desensiz, göbek dekolteli veya sırt dekolteli, iplik ya da başka bir aksesuarla bağlanan modelleri bulunmaktadır. Vücut tipinize en uygun modeli belirleyerek plajda istediğiniz şıklığa kavuşabilirsiniz. İpli mayokiniler kilo problemi olmayan kadınlar için idealdir. Hem bel hem de sırt bölgesini ön plana çıkaran bu modeller kilo problemi olanlar için uygun değildir. Beliniz çok kalınsa bel dekolteli mayokiniler yerine sırt dekolteli mayokinileri tercih edebilirsiniz. Drapeli ve korsajlı modeller fazla kiloları saklamak için idealdir. Bantlı, kemerli ve desenli modeller dikkatlerin fazla kilolardan bu ayrıntılara toplanmasını sağlar. Bu modelleri tercih ederek kilo probleminizi saklayabilirsiniz. Mayokini modellerini yakından incelemek ve sizin için en uygun ürünü satın almak için online mağazaları ziyaret edebilirsiniz.