Palo alto nedir?

Palo alto nedir?

Palo Alto Özellikleri ve Teknolojisi

Günümüzde son hızla gelişen dijital dönüşüm, bilgisayar sistemleri ve ağ güvenliğini sağlayan internet güvenlik duvar sistemleri de bu hıza paralel bir hızla gelişmektedir. Gelişen yeni nesil güvenlik duvarı sistemleri içinde bulunan palo alto bir güvenlik platformudur. Bu yeni nesil güvenlik platformu en üst düzeyde uygun hale getirilmiş bir donanım ve yazılım türü kullanılır. Panorama gibi özellikleri ve teknolojileri içermektedir. Özellikler ve teknoloji hakkında daha fazla bilgi almak için href=" target="_blank"> adresini ziyaret edebilirsiniz. Arıca bu donanım ve yazılım türü güvenlik duvarında bulunan uygulamalar, kullanıcılar ve içerikler üzerinde kontrol sağlayan yeni nesil güvenlik duvarı sistemi içinde yer almaktadır.

Neden Palo alto?

Yeni nesil güvenlik duvarı sistemleri, diğer güvenlik sistemlerine göre daha farklı ve gelişmiş bir sistem olarak kullanılmaktadır. Bununla birlikte yeni nesil güvenlik sistemleri kapsamında bulunan özellikler ve teknolojileri ile son dönemde daha çok dikkat çeken palo alto özellikleri ve teknolojisine kısaca bir göz atalım. Yeni nesil güvenlik sistemlerinde kullanılan uygulamalar, sistemi kullanan tüm kullanıcılar için geçerli olduğu gibi ağ güvenliğinizi tüm siber tehditlere karşı üst düzeyde koruma sağlayan güvenli bir etkinleştirme noktası atanır.

  • Uygulama kimliği
  • Kullanıcı kimliği
  • İçerik kimliği
  • Wild fire
  • Global Protect
    İster bireysel kullanıcı isterse kurumsal kullanıcı olun hassas verilere yetkisiz kişilerin erişmesini engellemek ister. Bunun için ağ güvenliği duvar sistemlerini kullanırlar. Ancak gelişen teknoloji ve siber saldırı ve tehditler yeni yollar aranıp bulunmasına yol açar. O zaman da karşımıza palo alto gibi yeni nesil güvenlik duvarı sistemleri çıkar. Yeni nesil güvenlik duvarı sistemleri gelişen teknolojiye yönelik entegre olmayı başarmış sistemlerdir.