SIGNAGE IN SCHOOL KULLANIM ALANLARI NELERDİR?

SIGNAGE IN SCHOOL KULLANIM ALANLARI NELERDİR?

Dijital bilgilendirme panoları okullarda çok yaygın olarak kullanılıyor. Bu ürünler basım maliyetini tamamen ortadan kaldırıyor. Öğrenciler ve okul yönetimi için oldukça avantajlı olan seçenekler açık ve kapalı alanlarda kullanılabiliyor. Bu sayede potansiyel öğrenciler ve velilere de ekstra ulaşım imkanı sağlanıyor. Bir kez tercih edildiğinde uzun yıllar boyunca kullanılabilen ürünlerin kullanım alanları da çok geniş. Öğrencilerin sınav sonuçları, ayın başarılı öğrencilerinin listesi, o gün izinli olan öğretmenler, sanatsal etkinler ve spor müsabakaları gibi sosyal faaliyetler hakkında bilgiler, öğrenciler için oldukça avantajlı seçenekler oluşturuyor. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Baskı Maliyetlerine Veda Edin

Portatif veya duvara sabitlenebilme özelliği bulunan signage in school avantajları oldukça çeşitli. Bulunduğu ortama modern bir görünüm kazandıran seçenekler kullanıcılarından tam not alıyor. Ürünleri bir kez tercih edenler uzun yıllar boyunca başka bir duyuru aracına gereksinim duymuyor. Okulda gerçekleştirilen etkinlikler, seminerler, gergiler ve çok daha fazla faaliyet için yönlendirme tabelası olarak da kullanılabilen içerikler anlık olarak değiştirilebiliyor. USB veya uzaktan bağlantı yoluyla içerikler anlık olarak değiştiği için çıktı almak veya baskıyı alana yerleştirmek gibi faaliyetlere de gerek kalmıyor. Bu özelliği ile efordan da büyük ölçüde tasarruf ettiren seçenekler çok seviliyor. Kullanıcılarından tam not alan ürünlere ulaşmak isteyenler siteler üzerinden beklentilerini tam olarak karşılama fırsatı buluyor.

Düşük Enerji Maliyeti ile Kendini Amorti Ediyor


Dijital bilgilendirme panoları, düşük enerji maliyeti ile kendini kısa süre içerisinde amorti ediyor. Bu özelliği sayesinde baskı, zaman ve efor süreçlerinin farklı odak noktalarında harcanmasına olanak tanıyor. İşte verimliliği arttıran seçenekler, okulların yemekhanelerinde de aktif bir şekilde kullanılabiliyor. Günün menüsü, menünün besin değeri gibi aklınıza gelebilecek tüm bilgilendirme içeriklerinin bir arada bulunduğu sistemler, okulların değerine değer katıyor.